En jomfruhummertartar marineret i lime og oliven olie
Tigerrejer Cocktails
Små bidder af Tigerrejer med hjemmelavet pink worchestershire sauce
Marineret Oksemørbrad
tynde skiver oksekød marineret med lime, oliven olie og teriyaki sauce
Valtellina Bresaola
En skive Bresaola rundt om en kugle af Ricotta, Parmesan og Pistacienødder
Varme Foretter
Kæmpe Grøn Musling
Gratineret med brød smagt til med Oliven, kapers, Anjoser og pesto
Seppia i Vin
blæksprutte kogt i vin og serveret med ærtecreme
Oksemørbradrulle
En skive oksekød rundt om en overraskelse af scamorza og gratineret brød
Polenta med Toscansk Salsiccia
En cirkel af polenta kogt i smør med italiensk pølse blanding og blandede svampe
Hovedret
Kalvesteg
Traditionelt severet med gulerodscreme og kartoffelrosti
Dessert
Pandoro
“Pandoro Julekage er en sød traditionel dessert. Den har utrolig blød konsistens og lavet med smør og sukker. Vi vil gerne servere den med is og kirsebærcreme”
Torrone
Traditionel Italiensk Torrone smagt til med ristede mandler, citronstykker og limoncello
Formålet med menuen er at få folk til at opleve den dejlige “duft” af vores traditionelle køkken, derfor har vi arbejdet hårdt på at indsætte mange forskellige opskrifter, som du typisk kan finde i Italien.
Menuen er også en mulighed for familier og lokalsamfund til at mødes og være sammen. så den skal bestilles mindst dagen før og med minimum fire personer.
Buon Appetito.
Kontakt os for at arrangere julemenuen: 4526237838